• Start: 23.9.2017 9:00
  • End: 23.9.2017 19:00

Prvního pluku 12, Czechia

Klimakempem to nekončí. Hnutí za klimatickou spravedlnost žije dál.

Po úspěchu prvního klimakempu jsme se rozhodli, že to nezabalíme. Právě naopak. Chceme růst, být větší, silnější, lepší. Proto vás zveme na první strategické plénum, kde budeme rozhodovat naše další kroky. Chceš se zapojit do mobilizace na listopadové Ende Gelände? Vytvářet grafiku, videa či texty? Shánět peníze? Podílet se na případném druhém klimakempu? Není nic jednodušší, než přijít 23. září do centrály Greenpeace, kde se bude od 9:00 Strategické plénum Limity jsme my konat.

Na plénu je také prostor na uvítání nových členů a členek, dozvíš se tam spoustu dalších informací o tom, jak fungujeme a můžeš se hned na místě zapojit bez předchozí zkušenosti s hnutím a přivésti svoje kamarádky a kamarádky, kteří/ré by se také chtěli přidat. Večer můžeme pokračovat neformálně v některé z pražských občerstvovacích stanic 🙂

Abychom ti mohli poslat více informací, program a věděli s kolika lidmi máme počítat, bude lepší, když nám svoji účast potvrdíš na e-mail limityjsmemy@riseup.net.

Pro mimopražské je také možnost přespání. Jídlo bude veganské a můžeš i donést něco dobrého na zub, abysme si setkání zpříjemnili.